De originele Kongy Spons – Naturel

Kongy-original-konjac-spons

100% natuurlijk | geen toevoegingen | geen kleurstoffen | geen geur | 100% biologisch afbreekbaar

De Konjac spons is gemaakt van het natuurlijke materiaal Konjac (In Japan bekend as Konnyuka). Konjac is een natuurlijke plant en wordt op grote schaal gebruikt als een medisch en eetbaar product. Konjac een populaire en gezonde groente in Korea en Japan. De Konjac spons is zacht en vriendelijk, de spons verwijderd dode cellen, reinigt de huid en laat beschermende laag achter om je huid te voeden en te beschermen.

Perfect voor het schoonmaken van de meest gevoelige huid!

een Konjac spons bevat geen conserveringsmiddelen of kunstmatig pigment

Je hebt geen extra gezichtsreiniger of zeep nodig – tenzij je dat echt wilt. Kies je daar toch voor, dan heb je maar een fractie van de normale hoeveelheid nodig aangezien de spons meer schuim produceert en je reinigingsproduct beter over je huid verspreidt dan normaal.

De unieke structuur van de spons masseert de huid en stimuleert de bloedcirculatie en het herstel van dode huidcellen – een schone en verfrissende huid… allemaal op een natuurlijke wijze

beter voor je huid, beter voor de natuur – en bete voor je portemonnee!

De Konjac spons is ongeveer 8cm in diameter en 3,5cm dik – de perfecte afmeting voor je gezicht en lichaam. Lichtgewicht en perfect voor alledaags gebruik, zelfs op gevoelige huid.

De KONGY konjac spons is 100% plantaardig en heeft uitstekende eigenschappen:

*100% natuurlijk

*100% kleur vrij

*100% toevoegingen vrij

*100% veganistisch

*100% biologisch afbreekbaar

*100% hergroeibaar raw materiaal

*Duurzaam, fair trade en handgemaakt in Zuid-Korea.